Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PihaKymppi

TÄYDEN KYMPIN PUUNKAATOJA  JA  KANTOJYRSINTÄÄ!

SOITA 0400 242742

 

 

 

                   

KANTOJYRSINTÄ

 

Puunkaadon jälkeen jäljelle jää kanto, joka halutaan useimmiten hävittää. Kantojen lahoaminen on hyvin hidasta. Kannon poisto käsivoimin on osoittautunut työlääksi vaihtoehdoksi. Kaivinkoneella niiden poistaminen kyllä onnistuu, mutta ongelmana on pintamaan rikkoontuminen laajalta alalta, nurmikon painuminen koneen alla ja useimmiten jäljelle jää iso kraateri juurien noustessa ylös.

Kantojen poisto kantojyrsimellä on kustannustehokas keino päästä eroon niistä. Kantojyrsin silppuaan kannon ja jäljelle jää vain kasa haketta ja kannon kokoinen kuoppa. Uuden nurmikon perustaminen kannon tilalle käy vaivattomasti.

Meillä on käytössä uusi ja tehokas jyrsin VERMEER SC 362, jolla onnistuu jättikantojenkin jyrsiminen vaivattomasti. Pienillä, itseliikuteltavilla jyrsimillä isojen kantojen jyrsiminen ei tahdo onnistua. Suoritamme kantojyrsintää omakotiasujille, kunnille, kaupungeille ja seurakunnille. Jyrsinnän hinta laskee huomattavasti, mikäli kantoja on useampia. Kannattaakin siis kerätä naapureiden kanssa kimppa, niin jyrsinnän saa edullisemmin!

 

Muistathan, että kantojen jyrsinnästä on mahdollista saada kotitalousvähennystä!  Lisätietoja saat verottajan sivuilta www.vero.fi

 

PYYDÄ TARJOUS JYRSINNÄSTÄ!

0400 242 742

tapani.peurasaari@pihakymppi.fi

KANTOJYRSINTÄ KEMI, OULU, ROVANIEMIKANTOJYRSINTÄ KEMI, OULU, ROVANIEMI