Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

PihaKymppi

TÄYDEN KYMPIN PUUNKAATOJA  JA  KANTOJYRSINTÄÄ!

SOITA 0400 242742

 

 

 

                   

 

 

PUUNKAATO

 

Puut  ovat aina yksilöitä ja siitä johtuen kaatotekniikka täytyy päättää aina tapauskohtaisesti paikan päällä. Käymme ilmaiseksi tekemässä arviokäynnin, jossa kartoitamme asiakkaan tarpeet. Annamme pitävän aikataulun ja tarjouksen työn suorittamisesta. Työt pyrimme hinnoittelemaan selkeäksi urakaksi, jolloin asiakkaalle ei tule mitään piilokuluja. Sovittu hinta pitää sisällään kaiken matkoineen, vakuutuksineen ja sivukuluineen. Tärkeintä meille on, että työ suoritetaan turvallisimmalla, tarkoituksenmukaisimmalla ja asiakkaalle kokonaisedullisimmalla tavalla sovittuun aikaan.

 

Puut voidaan kaataa kokonaisena, mikäli tontilla on tilaa riittävästi. Usein näin ei kuitenkaan ole. Yleensä tontit ovat ahtaita ja puiden läheisyydessä on rakennuksia, sähkölinjoja ja muita esteitä. Mikäli tilaa on riittävästi, niin usein puu on kuitenkin kasvanut vinoon tai oksiston paino on jakautunut epätasaisesti. Tällöin apuna käytämme vähintään kaatotunkkia ja lompakkotaljaa.

 

Useimmiten tilaa on kuitenkin niin vähän, ettei puu mahdu kaatumaan kokonaisena, vaan se joudutaan kaatamaan ns. kiipeilytekniikkaa käyttämällä. Tällöin latva katkaistaan hallitusti sopivasta kohdasta ja runko pätkitään osiin. Mikäli esteitä on niin lähellä, ettei latvaakaan voida pudottaa vapaasti, voidaan apuna käyttää alas laskulaitteistoa.

 

Käytössämme on nykyaikaiset ja turvalliset työvälineet sekä työskentelytavat. Yrityksellämme on kaiken varalta kattava vastuuvakuutus. Muista, että puunkaato asutulta tontilta oikeuttaa kotitalousvähennykseen. Lisätietoa löydät verottajan sivuilta www.vero.fi

 

 

 PYYDÄ TARJOUS PUUNKAADOSTA! 0400 242 742

tapani.peurasaari@pihakymppi.fi